Catering

Metka Catering

Salaattibuffet, raikkaat aamiaiset, maukkaat välipalat ja hymyilevät tarjoilijat. Niistä on Metka Catering tehty! Rakennamme noutopöydät kahvilaamme, pakkaamme eväät mukaan tai toimitamme tarjoilut mahdollisuuksien mukaan toivomaanne tilaan. Hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin kokouskahvitukset. Vitamiinivedet, hedelmälautaset ja suussa sulavat leivät sekä raikkaat smoothiet ovat tämän päivän trendi myös kokoustarjoiluissa.

Voit valita yksittäisistä tuotteista tai tarjoilupaketeistamme tarpeisiisi sopivan tai esittää meille toivomuksia tilaisuutesi luonteen ja budjetin mukaan. Toimintaamme ohjaavat opiskelijalähtöiset arvot, joten koko palvelupaketissa on huomioitu niin laatu, hinta kuin iloinen palveluasennekin. Tällä hetkellä tuotamme palvelua Myllypuron ja Arabian kampuksilla.

Ota yhteyttä

 

Kysy tarjoilupaketeistamme lisää tai esitä omia toiveitasi yhteydenottolomakkeella. Pyrimme vastaamaan yhden työpäivän aikana tai niin pian kuin mahdollista. Tällä hetkellä tuotamme catering- ja kahvituspalvelua vain Myllypuron ja Arabian kampuksilla.

Myllypuro: cafe@metkacafe.fi
Arabia: arabia@metkacafe.fi