Select Page

Metka Cafe
on opiskelijan asialla!

5 months ago

Metka Cafe

Myös Metka Cafet ovat suljettu toistaiseksi.

Jos haluat osoittaa tukesi opiskelijaelämälle, opiskelijakulttuurille ja opiskelijajärjestöille 👇 #studentsstrongtogetherKeväällä 2020 opiskelijakulttuuri kokee merkittävän kolauksen

COVID-19 pakottaa meidät sisätiloihin. Kaikki on suljettu, kielletty, peruttu tai siirretty. Opiskelijajärjestöt, joille tapahtumat ovat yksi pääasiallisista tulonlähteistä, ajautuvat ahdinkoon, eivätkä nämä organisaatiot valitettavasti kuulu järjestettyjen tukipakettien piiriin.

Opiskelijajärjestöt ja näiden sidosryhmät ovat niitä toimijoita, jotka tuottavat tänään palveluita huomisen ammattilaisille: opiskelijoille, mutta näiden organisaatioiden lähitulevaisuus on synkkä ja toiminnan jatkuminen on vaakalaudalla.

Nyt on aika yhdistää voimat, sillä vaikeista hetkistä selviäminen yhdessä on helpompaa. #studentsstrongtogether -kampanja edustaa opiskelijakentän yhteisöllisyyttä, yhtenäisyyttä, yhteistyötä sekä vertaistukea, joiden avulla Koronaviruksen aiheuttamista haasteista selviämistä pyritään helpottamaan.

Tilaamalla kampanjan haalarimerkin, voit osoittaa tukesi opiskelijaelämälle, opiskelijakulttuurille ja opiskelijajärjestöille.

bit.ly/studentsstrongtogether

#studentsstrongtogether nyt - ja aina.
...

View on Facebook

6 months ago

Metka Cafe

Meillä leivottiin Runebergin päivän kunniaksi runebergin muffinsseja! Hinta opiskelijakortilla 2,90€ 🍰☕ Tuuhan kahville ja muffinssille B-talon 6.kerrokseen tai D-talon 1.kerrokseen 🤗 ...

View on Facebook

6 months ago

Metka Cafe

Lounaspöytä on jälleen katettu! 🥗
Salaattibuffassa tänään mm. Punajuuri-vuohenjuustosalaattia, Aasialaista paahtopaisti-nuudelisalaattia sekä paljon muita itse tehtyjä herkkuja! Lisäksi palsternakkasosekeittoa, cafen omaa focacciaa ja siemennäkkäriä! Lisämaustetta lounaaseen saa tuoreista yrteistä ja siemenistä 🌱🍅

Salaattibuffet 8€ / 7,10€ Opisk.kortilla
Keitto ja leipä 5,50€ / 4,90€ Opisk.kortilla
Salaattibuffet ja keitto 10,20€ / 9,30€ Opisk.kortilla
...

View on Facebook

6 months ago

Metka Cafe

D-talon 1.kerroksen kahvilassamme on nyt tarjolla salaattibuffet ja keitto joka arkipäivä klo 11-14 🥬🥑

Kaikki on cafen keittiössä itse tehtyä tuoreista raaka-aineista. Itse tehty focaccia maistuu ihanalta suussa sulavan sosekeiton kanssa! Tuu maistaan ja ihastuun!
...

View on Facebook

Ota yhteyttä

 

Tule paikan päälle kahviloihimme tutustumaan, soita, lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä catering lomakkeella. Olemme kuulolla koko ajan!

Ps. Ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista löydät infoa uutissivuiltamme tai suoraan somekanaviltamme.

www.metkacafe.fi

cafe[ät]metkacafe.fi
catering[ät]metkacafe.fi

Marja Muurimäki
kahvilapäällikkö
Puh: 0409300190