Select Page

Catering

Salaattibuffet, raikkaat aamiaiset, maukkaat välipalat ja hymyilevät tarjoilijat. Niistä on Metka Catering tehty! Rakennamme noutopöydät kahvilaamme, pakkaamme eväät mukaan tai toimitamme tarjoilut mahdollisuuksien mukaan toivomaanne tilaan. Hoidamme ammattitaidolla  niin pienet kuin suuretkin kokouskahvitukset. Vitamiinivedet, hedelmälautaset ja suussa sulavat leivät sekä raikkaat smoothiet ovat tämän päivän trendi myös kokoustarjoiluissa.

Voit valita valmiista paketeistamme tarpeisiisi sopivan tai esittää meille toivomuksia tilaisuutesi luonteen ja budjetin mukaan. Metka Catering suunnittelee ja toteuttaa tarjoilut tilaisuuteesi, kun oma aikasi tai osaaminen ei riitä. Tarjouksen kysyminen meiltä kannattaa! Toimintaamme ohjaavat opiskelijalähtöiset arvot, joten koko palvelupaketissa on huomioitu niin laatu, hinta kuin iloinen palveluasennekin.

Tarjouspyyntö

Kysy tarjoilupaketeistamme lisää tai esitä omia toiveitasi yhteydenottolomakkeella. Pyrimme vastaamaan yhden työpäivän aikana tai niin pian kuin mahdollista.

Yhteydenotto

8 + 2 =

Ota yhteyttä

 

Tule paikan päälle kahviloihimme tutustumaan, soita, lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä catering lomakkeella. Olemme kuulolla koko ajan!

Ps. Ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista löydät infoa uutissivuiltamme tai suoraan somekanaviltamme.

www.metkacafe.fi

cafe[ät]metkacafe.fi
catering[ät]metkacafe.fi

Marja Muurimäki
kahvilapäällikkö
Puh: 0409300190